Hublot Replica Big Bang 38mm Fake Breitling Colt Breitling Bentley Barnato Replica Breitling Navitimer Replica
Interviu
companie   /   portofoliu   /   cariera   /   interviu   /   contact

replica franck muller audemars piguet rubens barrichello replica Replica Patek Philippe Aquanaut Replica Chopard L.U.C


De când durează colaborarea dumneavoastră cu NGF?

Lucrez   la NGF   din   1998, anul înfiinţării firmei, iniţial   pe baza unui   contract de prestări servicii,   iar   din 2001 am devenit   angajat permanent al NGF în funcţia de director economic.

Din punct de vedere profesional care a fost relaţia dumneavoastră cu firma: ce v-a determinat să fiţi de la început aici şi ce v-a determinat să rămâneţi?

Dupa o prima convorbire telefonică cu domnul Nina, acesta mi-a conturat profilul unui om foarte precis şi serios, făcându-mi o bună impresie, dar aflând domeniul de activitate al firmei sale, gândul meu a fost să refuz colaborarea.
Întâlnirea cu el însă a fost cea care mi-a modificat intenţiile, felul său de a fi şi de a privi lucrurile fiind   motivul pentru care am acceptat propunerea lui de lucra pentru NGF.
În timp, volumul de lucru a tot crescut, se poate spune, într-un mod spectaculos. Era necesar să vin tot mai des la firma, iar domnul Nina mi-a sugerat că ar fi bine să iau hotărârea să vin la NGF ca angajat permanent. Nici nu se putea altfel, fiindcă dimensiunea firmei cerea o implicare tot mai mare.  
Am venit aici, plecând foarte greu de la vechiul meu loc de muncă, Tehnomet SA (fosta Intreprindere de Autoturisme), unde am lucrat într-un colectiv format din oameni deosebiţi, şi unde m-am format din punct de vedere   profesional. Am rămas la NGF pentru că am simţit că sunt util şi că împreună cu ceilalţi directori şi colegi putem construi un sistem funcţional performant.
Cum vedeţi dezvoltarea NGF în perioada următoare?

Având în vedere faptul că firma a realizat o gamă largă de lucrări, începând de la finisaje până la structură şi antreprenoriat, văd un bun potenţial de dezvoltare. La ora actuală NGF poate realiza orice lucrare din domeniu care îi prezinta interes. Experienţa acumulată, alături de dotarea tehnico-materială a firmei cu maşinile şi utilajele cele mai performante, constituie o bază solidă pentru dinamica NGF în viitor. Dar, cel mai important este mediul economic în care firma trăieşte, şi piaţa în replica iwc portuguese hand-wound replica ulysse nardin marine diver power reserve fake cartier roadster watches tissot replica hublot replica care activează. Din fericire în acest moment suntem avantajaţi, lucru care sper să dureze încă mult timp de acum înainte, fiindcă în România este foarte mult de construit atât în sectorul rezidenţial cât şi în cel industrial.  
Chiar şi într-un context mai puţin favorabil, în care piaţa ar avea o crestere limitată, am siguranţa că NGF va evolua foarte bine şi în continuare, pentru că se poate adapta unor condiţii mai puţin prielnice decât cele de acum.

Dacă ar fi să vă amintiţi cei 10 ani ai NGF, care ar fi cel mai fericit eveniment al dumneavoastră legat de firmă?

Au fost mai multe momente frumoase, cateodată mărunte, aparent banale, dar importante în contextul respectiv.  
Un prim eveniment fericit de care îmi aduc aminte cu plăcere este legat de semnarea unui contract de anvergură cu Continental Sibiu, în 2004, după care   am încasat un prim avans foarte mare, mult mai mare decât sumele pe care le-am încasat până în acel moment într-o singură tranşa. Mai mult, încasarea a fost posibilă fără a prezenta o scrisoare de garanţie bancară, lucru care arata că firma noastră era suficient de credibila în ochii unor investitori puternici. De atunci, am încasat sume mult mai mari, dar acel moment a fost motivul unei mari bucurii.  
Un alt moment fericit a fost cel în care am achiziţionat un buldo-excavator Caterpillar, prima noastră achiziţie a unui utilaj profesional direct productiv şi de o valoare mai mare. Mutarea noastră în noul sediu unde aveam propriul birou a însemnat un alt moment fericit, fiindcă până atunci firma nu avea spaţii suficiente pentru a-şi desfăşura activitatea. În ultima vreme, am aflat în diverse medii, opinii favorabile despre NGF ale unor oameni care nu au nici un interes direct legat de firmă. Am fost plăcut impresionat, am avut încă o dovada ca drumul pe care mergem este unul bun.

Şi au fost şi amintiri mai puţin plăcute?

Au fost bineînţeles şi destule momente dificile. Într-o firmă apar mereu situaţii neprevăzute, şi în astfel de cazuri este necesar spiritul de echipă, iar deciziile   trebuie luate rapid. Am văzut că acest spirit de echipă există în firmă la nivelul tuturor compartimentelor şi funcţionează în special în momentele cheie.  
Unul din momentele delicate a fost cel legat de căderea băncii Turco-Romane, unde am avut banii pentru salariile angajaţilor. În final, s-a rezolvat cu bine acea problemă, dar îmi amintesc şi acum stresul acelor zile neplăcute. Este bine să nu uităm momentele dificile, fiindcă fac parte din drumul nostru, contribuind la experienţa noastră.

Sunteţi mulţumit de ceea ce aţi realizat în aceşti 10 ani?

This hublot replica watches calculating 42.8 mm across and 16.25 mm tall is easily the most complicated watch in Replica Watches repertoire, and the organization calls it a great complication. However - which may appear like nitpicking with a - it doesn't have a chronograph.

Da, sunt multumit. Am făcut o alegere bună venind la NGF. Sunt convins că e loc de mai bine, şi stiu că mai avem multe, foarte multe, de făcut. Tocmai de aceea suntem aici cu toţii.

Jules Audemars and Edward Piguet were in their early twenties once they founded Audemars Piguet in 1875. In 1972 AP released a type of audemars piguet replica watches with hexagonal screws that attached a porthole-like bezel.

...sistem functional performant...