companie   /   portofoliu   /   cariera   /   interviu   /   contact

This Rolex Replica Watches is not for your weak hearted watch fans available. Specially the 44mm 18 carat pink gold situation in the Offshore Grande Complication ref. 26571RO.OO.A010CA.01 is really a heavy replica watches to use in every single respect. However, as proven round the photo above, you'll in addition have a titanium type of the Royal Oak Offshore Grande Complication.

swiss replica watches best replica watches Audemars Piguet Replica

Cu ocazia implinirii a 10 ani de activitate, NGF Grup a organizat o serie de manifestari, prin care au fost onorati atat colaboratorii si furnizorii sai, cat si angajatii grupului.

Prima serata NGF a avut loc la Do-Stil Resort & SPA din Timisoara si a reunit personalitati, importanti oameni de afaceri, arhitecti, clienti si colaboratori ai NGF. Amfitrionul serii a fost scriitorul Robert Serban, care a condus onorata asistenta pe parcursul serii: in deschiderea programului, ansamblul baroc La Follia a sustinut un concert de muzica veche, precedat de un moment festiv in care, directorul general NGF Dr. Ing. Ion Nina a oferit titluri si diplome celor mai importanti colaboratori si angajati ai NGF Grup. Concertul de Jazz sustinut de Berti Barbera si Nicu Patoi a inchis manifestarea intr-o atmosfera de eleganta si farmec.
O seara marcata de momente deosebite si atmosfera distinsa in prezenta onoratei asistente, au asigurat succesul acestui eveniment.

A doua manifestare sarbatoreasca, a avut loc in cadrul firmei, la sediul NGF din str. Sulina. Cu acest prilej, au fost premiati cei mai buni si fideli angajati NGF, iar atmosfera campeneasca a fost imbogatita prin prezenta Ansamblului Banatul.
,

De asemenea, implicarea NGF Grup in viata comunitatii a crescut semnificativ in 2008, prin participarea activa la renovarea scolii din Vadastra si oferirea unei burse de studii unui student eminent al Facultatii de Hidrotehnica din cadrul Universitatii Politehnica Timisoara.
In data de 23 octombrie, in cadrul manifestarilor zilelor Politehnicii, bursa de studii in valoare de 10.000 lei/an, a fost acordata de NGF Grup unui student cu rezultate deosebite in procesul de invatamint. Facultatea de Hidrotehnica a desemnat beneficiarul ei - George Stefan Drilea student in anul II -, pe baza unei selectii realizate de o comisie de specialitate.